Čo pripravuje Matica v lete…

Rebeli 22. júna, v sobotu, vystúpia s ich programom Na rováš! v obci Mankovce na 30. ročníku Vítania leta.

O týždeň na to, 28. júna v piatok, predvedú Na rováš! na XXII. ročníku Južnoslovenských detských a mládežníckych folklórnych slávnostiach v Dulovciach.

Od 1. júla bude v Dome Matice prebiehať letný tábor Dramaťáku. S výsledkom sa môžete zoznámiť 5. júla o 11:00 h. kedy uvedieme muzikálik, ktorý nacvičíme za neuveriteľných 5 dní.

5. júla si pripomenieme sviatok sv. Cyrila a Metoda. Najskôr o 9:00 sv. omšou v Bazilike sv. Ondrea. Po omši sa bude konať sprievod k súsošiu sv. Cyrila a Metoda a kladenie vencov.

Potom Rebelom začnú ťažšie časy, pretože sa musia pripraviť na reprezentáciu na svetovom festivale vo Francúzskom meste Saujon kam odchádzajú 12. augusta.

Ešte predtým sa však stretneme na Ujcovom minifeste za domom. 2. augusta, v piatok, odohráme Popolušku a 3. augusta, v sobotu, Taľafatky priamo v Hornej Zlatnej.

Na záver augusta sa Rebeli zúčastnia Lotianskych slávností a ak všetko pôjde ako má, zahráme Vám Taľafatky v Komárne v amfiteátri. No a ešte hľadáme možnosti ako osláviť 15. rokov Dramaťáku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *