V DMS sa natáčalo

Tomu, že sa v našom dome neustále niečo deje, bez ohľadu na to, či je sviatok alebo piatok, sa môžeme len tešiť. Mnohí z vás majú v spojitosti s komárňanským Domom Matice slovenskej rôzne spomienky na zážitky a skúsenosti, ktoré tu prežili a formovali ich vnímanie, či už tohto priestoru alebo inštitúcie samotnej.

Chalani zo skupiny Same but different z Komárna sa rozhodli, že divadelnú sálu využijú na natočenie svojho promo videoklipu. Keďze priestor je im dobre známy (mali tu aj svoju skúšobňu), vedeli, že na vypovedanie myšlienky  ich klipu sa im bude výborne hodiť.

„Text pisene hovorí o tom, že je všetko zlé, každý je chamtivý, podplatiteľný a všetci (aj blízki) môžu sklamať. Tým pádom hľadáme samych seba, zmysel života. Prázdna sála predstavuje prázdnotu, v ktorej sa spevák (Števo) ocitne. Spočiatku mu je neznáma, ale napriek tomu má z toho známy pocit, ktorý už niekde zažil. Tým, že nájde mikrofón, vyjde na pódium a začne spievať, akoby začal nachádzať samého seba a v poslednom refréne, keď sa rozsvieti viac svetiel akoby ho osvietilo. “ Martin

A dosť už bolo rečí, pozrite si ich videoklip a pokojne ho zdieľajte s vašimi priateľmi:

Kto vie, keď už budú veľké hviezdy, nezabudnú na nás a budú koncertovať aj u nás.
Mimochodom, úlohy kameramanky sa zhostila členka nášho výboru.
Tak nech sa vám darí, chalani.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *